logo_clonycopy

Universele vervangers voor handzenders met vaste code en met rolling code

 

Ontvangers voor handzenders

Onze ontvangers zijn universeel. Dit wil zeggen dat ze tegelijkertijd met zenders van meerdere merken kunnen werken. Dit is uniek en opent enorme mogelijkheden bij herstellingen of uitbreidingen van automatisaties. Het biedt de installateur ook tal van mogelijkheden om een probleem onmiddellijk op te lossen, want met enkele van onze compatibele clonycopy openers bereikt hij de ganse markt.

Tip: In plaats van al uw bestaande handzenders te vervangen kan u eventueel enkel de ontvanger vervangen en uw bestaande set handzenders uitbreiden met onze universele handzenders!

 

Overzicht universele ontvangers voor handzenders

RXMULTI

RXMULTI

RXMULTI is onze universele ontvanger voor afstandsbedieningen van 300 tot 868 Mhz. Werkt op de meeste zenders op de markt, zowel rolling als vaste code.  Zenders van verschillende merken die tot hetzelfde systeem behoren (v.b. 433.920 Mhz. rolling code) kunnen vaak samen gebruikt worden op deze super ontvanger.  

» Lees meer op de RXMULTI productfiche
Prijs per stuk : € 65,00
Gsm-afstandsbediening ESIM320

Gsm-afstandsbediening ESIM320

  Gebruik uw GSM als afstandsbediening voor uw automatische garagepoort of hekopener: ZONDER BELKOSTEN

» Lees meer op de Gsm-afstandsbediening ESIM320 productfiche
Prijs per stuk : € 337,00
WIFIDOOR

WIFIDOOR

Onze WIFIDOOR kan garagepoorten en hekken bedienden, gebruik makend van uw lokale WIFI verbinding en een handige gratis APP voor uw smartphone. Kan bijna op alle bestaande garagepoort openers of hek openers gekoppeld worden. Geen kosten in gebruik. Onbeperkt aantal gebruikers.

» Lees meer op de WIFIDOOR productfiche
Prijs per stuk : € 191,00