logo_clonycopy

Universele vervangers voor handzenders met vaste code en met rolling code

 

Professionele installateurs van automatische poortopeners en hekopeners.

Professionle installateurs die actief zijn in de wereld van de automatisatie van poorten en hekken, worden dagelijks geconfronteerd met mogelijke problemen in verband met de afstandsbediening.

Zenders of ontvangers zijn defect. Men kent het merk of type niet of er zijn geen gegevens terug te vinden. Het bestaande merk is niet meer of zeer moeilijk leverbaar. De afstandsbediening van het hek is verschillend met die van de garagepoort, de gebruiker heeft verschillende zenders en wil alles van op 1 zender kunnen bedienen. De bestaande handzender is niet stevig genoeg en snel defect. Het zendbereik is slecht. Enz......

  • Clonycopy biedt een oplossing op vele van deze problemen.
  • Onze zenders en ontvangers zijn multifunctioneel.
  • We hebben zenders die op verschillende merken kunnen uitzenden, en zo gemakkelijk in bestaande ontvangers kunnen aangeleerd worden.Vaak kunnen bestaande handzenders gewoon in een clonycopy gecloond of gecopieerd (vandaar de naam) worden.
  • Gebruik clonycopy als  uw  standaard systeem en met slechts enkele zenders en ontvangers in uw bestelwagen of stock, bestrijkt u de ganse markt.
  • Dit betekend zowel voor U als Uw klanten tijdswinst en kostenbesparingen.

Voor al uw vragen, onze kortingen voor professionelen, of een vrijblijvende demo, kan u ons mailen of bellen op 016/697455

 

 

Registreer U vandaag nog, Het is gratis en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van onze nieuwigheden en promoties.

 

 

Registratieformulier

 

Enter this word